Bonwaren uutiskirje
torstaina 16.3.2023

Hei ja tervetuloa uutiskirjeemme pariin!


Odoo-versio 16 on saatavilla

Vakiintuneen tavan mukaan Odoosta julkaistaan joka vuosi lokakuussa uusi versio. Versio 16 toi mukanaan mm. entistä kehittyneemmän varastonhallinnan, raportoinnin, kassapäätteen ja verkkokaupan, joita asiantuntijamme voivat konfiguroida ja räätälöidä tarpeeseenne. Tarjoamme päivityksen Odoo-versioon 16 kiinteään hintaan: alkaen vain 575 euroa (ALV0%). Kysy lisätietoja ja päivitystarjous minulta!

Itsepalvelukassa ja uusia toiminnallisuuksia

Bonware kasvaa ja vahvistuu: olemme palkanneet kaksi uutta Odoo-kehittäjää. Näin ollen, asiakkaidemme toivoma itsepalvelukassa etenee parhaillaan päivä päivältä. Tiekartallamme on myös muita uusia kassajärjestelmän toimintoja, joista tulemme tiedottamaan. 

Tuottamiimme Odoon taloushallinnon ominaisuuksiin lukeutuu mm. verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto sekä pankkiyhteydet. Mikäli käytössänne on Odoon taloushallinnon sijaan Netvisor-taloushallinto, voitte nyt integroida sen Odoon kanssa. Olemme myös panostaneet Cintoia-ajanvarausjärjestelmän integraation jatkokehitykseen asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi.

nShift-logistiikkaintegraatiomme mahdollistaa käytännössä lähes kaikkien kuljetusliikkeiden lähetykset ja seurannan Odoossa. Uutena ominaisuutena on toimituksen noutopaikan valinta myyntitilauksella ja verkkokaupassa.

Voitte tutustua koko valikoimaamme verkkokaupassamme:

Esitteet ja hinnasto

Vastaa asiakastutkimukseemme

Miten haluaisitte meidän parantavan toimintaamme? Mitä puuttuu? Mistä meidän kannattaisi pitää kiinni? Muun muassa näihin asioihin pääset vaikuttamaan asiakastutkimuksellamme. Koska kuuntelemme teitä toiveitanne toteuttaen, arvostaisimme kovasti, jos esittäisit toiveesi ja esittäisit palautetta. Voitte vastata myös vaikka ette tällä hetkellä olisi asiakkaamme. Lomakkeen täyttö sujuu nopeasti seuraavasta linkistä:

Siirry vastaamaan

Yksi alusta koko liiketoiminnalle

Monet asiakkaistamme tuntevat Odoon kassajärjestelmänä. Tosiasiassa kassa on kuitenkin vain yksi lukuisista Odoon sovelluksista. Sovelluskokonaisuuksia kassan lisäksi ovat esimerkiksi varasto, verkkokauppa, valmistus, kirjanpito, asiakkuudenhallinta, markkinointi, myynti, ostot, dokumentinhallinta ja henkilöstöhallinto.

Odoon edut nousevatkin parhaiten esiin, kun käytössä on useampi sovellus. Nimittäin, integraatio näiden sovellusten välillä on Odoossa sisäänrakennettu. Ne toimivat samassa tietokannassa yhtenäisessä käyttöliittymässä. Näin ollen ei ole tarvetta kalliille ja riskialtteille integraatioprojekteille ja myös käyttökokemus pysyy yhtenäisenä niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla.

Viiveetöntä ja toimintavarmaa palvelua

Tiimimme suunnittelema uusi palvelinohjelmistoympäristö on otettu käyttöön, mikä mahdollistaa aiempaa viiveettömämmän ja toimintavarmemman Odoo-pilvipalvelun. Fyysisesti palvelimet sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä uudessa nykyaikaisessa palvelinkeskuksessa, jossa mm. sähkönsaanti ja verkkoyhteydet on varmistettu usealla eri lähteellä.

Olettehan yhteydessä mahdollisten kommenttien tai kysymysten ilmaantuessa. Toivotan menestyksekästä Odoottelua koko Bonwaren tiimin puolesta!

yhteistyöterveisin

Demo Signature


Jussi Lehto
managing consultant
puh. +358 40 192 8404
jussi.lehto@bonware.com

Bonwaren uutiskirje
Bonware Consulting Oy, Jussi Lehto
16 maaliskuuta, 2023
Jaa tämä kirjoitus
ArkistO
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin