Bonwaren tähtikentällistö ja kumppaniverkosto

Olemme kokenut ja persoonallinen joukko ICT-alan ammattilaisia kannattavan kasvun tiellä. Vuodesta 2000 alkaen olemme suhtautuneet ammattimaisesti ja intohimoisesti liiketoimintasovelluksiin ja niiden toimivuuteen. Insinöörimme, ekonomimme ja muun vastaavan koulutuksen saaneet sertifioidut Odoo-osaajat sekä tarvittaessa laaja kansainvälinen partneriverkosto ovat käytettävissänne vaatimustenne mukaiseksi tietojärjestelmätoimittajaksi liiketoimintanne tueksi.

Olemme erikoistuneet hintalaatusuhteeltaan ylivoimaisiin Bonware Odoo -liiketoimintaohjelmistoihin ja niiden tarjoamiseen palveluna tietoverkon välityksellä (SaaS) kaiken kokoisille yrityksille. Erityisosaamisalueitamme ovat Odoo-kassajärjestelmien ja -verkkokauppojen sekä niihin liitännäisten lukuisten muiden Odoo-sovellusten edistynyt konfigurointi, käyttöönotto, koulutus, tuki, ohjelmistokehitys ja ylläpito, versiopäivitykset mukaan lukien.

Odoo - Sample 1 for three columns

Jussi Mikkola

 founding partner

Odoo - Sample 3 for three columns

Jarmo Huttunen

senior developer & consultant

Odoo - Sample 3 for three columns

Hannu Niemistö

senior business advisor

Odoo - Sample 1 for three columns

Meriem Gomri

developer

KUMPPANIMME


Odoon perusti Fabien Pinckaers Belgiassa vuonna 2005 nimellä TinyERP. Vuonna 2009 se vaihtoi nimensä OpenERP:ksi. Bonware aloitti Suomen ensimmäisenä OpenERP-kumppanina vuonna 2011. Vuonna 2014 OpenERP nimettiin Odooksi, ja vuotta myöhemmin saataville tuli myös Odoo S.A:n tukema Enterprise-laajennuslisenssi.

Odoon tekniikka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Odoolla on oma ORM (object relational mapping), joka perustuu Python-ohjelmointikieleen. Tietokantana se käyttää PostgreSQL:ää. Odoo on suunniteltu Linux-ympäristöön proxyn taakse, ja eri release-versiot ovat saatavilla Git-versionhallinnasta. Selainpohjainen käyttöliittymä muodostuu HTML-, CSS- ja JS-elementeistä, ja saatavilla on myös natiivit mobiilisovellukset. Nämä teknologiat tunnemmekin kuin omat taskumme.

Avoin lähdekoodi (englanniksi open source) on ohjelmistojen tuottamis- ja kehitysmenetelmä, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tutustua ohjelman lähdekoodiin ja muokata ja laajentaa sitä omien tarpeidensa mukaiseksi. Odoon avoimen lähdekoodin ydin mahdollistaa maailmanlajuisen yhteisön tuen liiketoiminnallenne sekä toimittajariippumattomuuden.

Odoolla on maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä ja tuhansia kumppaneita eri maissa. Odoo on maailman nopeiten kasvava toiminnanohjaus- ja liiketoimintajärjestelmä, jonka käytön mahdollistamme muun muassa lokalisoimalla sen paikalliseen liiketoimintaympäristöön.