Hyvää työtä Bonware

Olemme pieni, kokenut ja persoonallinen joukko IT-alan ammattilaisia. Haluamme tehdä hyvää työtä ja suhtaudumme intohimoisesti tietotekniikkaan ja sen toimivuuteen. Kourallinen insinöörejä ja ekonomeja, sekä tarpeentullen yli 600 kansainvälisen partnerin verkosto tukenasi hyvän liikkuvan tietojärjestelmän rakentajiksi.

Olemme erikoistuneet nopeisiin, monipuolisiin ja laadukkaisiin Bonware Odoo -yritysohjelmistoihin ja niiden tarjoamiseen SaaS-palveluna pienille, mutta kasvuhaluisille yrityksille.

Jos tarvitset hyvän ja liikkuvan yritysohjelmiston yrityksesi tiedonkulun nopeuttamiseen, niin olemme arvokkaana  apuna. Voit toki aluksi ottaa käyttöön vaikka yhden ohjelman, esimerkiksi kassaohjelman (PoS) ja sitten laajentaa kassajärjestelmään ja muihin ohjelmiin.

Odoo - Sample 1 for three columns

Jussi Mikkola

 founding partner

Odoo - Sample 3 for three columns

Jarmo Huttunen

senior developer

Odoo - Sample 3 for three columns

Hannu Niemistö

business advisor

Odoo - Sample 1 for three columns

Jussi Lehto

 managing consultant

Odoo - Sample 1 for three columns

Yara El m'hamid

developer

KUMPPANIT

Odoo


Open Source-tarina

Avoin lähdekoodi, eng. Open Source tarkoittaa tietokoneohjelmien tuottamis- ja kehitysmenetelmää, joka tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden tutustua ohjelman lähdekoodiin ja muokata sitä omien tarpeidensa mukaisesti.

Avoimen lähdekoodin periaatteisiin kuuluu myös vapaus käyttää ohjelmaa mihin tahansa tarkoitukseen ja kopioida ja levittää sekä alkuperäistä että muokattua versiota.
Tunnetuimpia avoimen lähdekoodin tuotteita ovat Firefox-selain, OpenOffice-toimisto-ohjelmisto ja Linux-käyttöjärjestelmä, joka pääosin muodostuu Linux-ytimestä ja GNU-hankkeen rakentamasta rungosta.

Odoon tarina
Bonware aloitti Suomen ensimmäisenä OpenERP-partnerina.

Keväällä 2014 OpenERP julkaisi uuden päivityksen ohjelmistolleen, jolloin yritys myös "uudelleenbrändättiin" nimellä Odoo.

Autamme asiakkaitamme ottamaan Odoon käyttöön paikallisessa liiketoimintaympäristössä.

Linux, PostreSQL ja Odoo ovat tärkeimpiä avoimen lähdekoodin työkalujamme.

Odoo nyt
Odoon käyttäjiä on yli 2 000 000 ja Odoota kehittää yli 600 partneria yli 100 maassa.
Suomessakin on useita Odoo-partnereita.

Ota yhteyttä