Bonware hyvällä asialla jo vuodesta 2000

Odoo Open Source- yritysohjelmilla liikkuva ja monikielinen tietojärjestelmä palveluna

Odoo • Image and Text

Hyvää työtä – Bonware

Olemme pieni, kokenut ja persoonallinen joukko IT-alan ammattilaisia. Haluamme  tehdä hyvää työtä ja suhtaudumme intohimoisesti tietotekniikkaan ja sen toimivuuteen. Siis parin insinöörin, ekonomin ja tarpeentullen yli 600 kansainvälisen partnerin verkosto tukenasi hyvän liikkuvan tietojärjestelmän rakentajiksi.

Olemme erikoistuneet nopeisiin, monipuolisiin ja laadukkaisiin Bonware Odoo -yritysohjelmistoihin ja niitten tarjoamiseen SaaS-palveluna pienille, mutta kasvuhaluisille yrityksille.

Jos tarvitset hyvän ja liikkuvan yritysohjelmiston yrityksesi tiedonkulun nopeuttamiseen, niin olemme arvokkaana  apuna. Voit toki aluksi ottaa käyttöön vaikka yhden ohjelman, esimerkiksi kassaohjelman (PoS) ja sitten laajentaa kassajärjestelmään ja muihin ohjelmiin.

Tiesitkö muuten, että mm. Internetin toiminta perustuu avoimen lähdekoodin  ohjelmistoihin kuten Linux, Apache, MySQL, jne.?

Puhutaan siis tulevaisuuden ja edelläkävijöiden tavasta toimia ohjelmistojen kehityksessä. Tulevaisuus seuraaville 10 vuodelle ajateltuna vaatii ymmärrystä, keinoja ja rohkeutta muutoksiin. Kokeile ilmainen demo vaikkapa kassa, laskutus, crm.

Avoin lähdekoodi avattuna legopalikoin:)

Ajan lyhyt historia by Bonware

Olemme mielellämme osa teidänkin avoimen lähdekoodin tarinaanne

Bonware  goes mobile

Aloitimme yrittäjyyden vuonna 2000 it:n hulluina vuosina kehittämällä messaging gateway -palvelun. Tunnuksenamme ajan tapaan englanninkielinen slogan: Solutions behind the mobile business. Liikkuvuudesta ja kansainvälisyydestä on tullut yhä keskeisempiä menestystekijöitä. Näihin meillä löytyy mahtavat keinot.

Bonware goes ERP

Vuonna 2005 päätimme hyödyntää osaamistamme avoimen lähdekoodin järjestelmissä.

Bonware ja Comfortan pesulajärjestelmä

Saimme 2009 saimme tehtäväksemme Lindströmin hotellipesuloihin keskittyvän tytäryhtiön Comfortan toiminnanohjausjärjestelmän rakentamisen, kun emoyhtiön hanke ei vastannut tyttären tarpeita. Homma tehtiin tavoitetta nopeammin ja hankkeen takaisinmaksuajaksi arvioitiin n.3 kk! Comforta jatkaa asiakkaanamme ja he ovat tyytyväisiä avoimen lähdekoodin ratkaisuunsa sekä nopeaan ja joustavaan tukeemme. Vastaamme kriittisestä tietotekniikasta myös palvelinten osalta SaaS-pohjalta. Comforta pitää meidät hyvin ajan hermolla kansainvälisen usean toimipaikan yhtiön muuttuvista palvelutarpeista ja tuesta.

Suomen ensimmäinen OpenERP-partneri

Vuoden 2011 alusta lähtien Bonware Consulting Oy:n tärkeänä partnerina on toiminut belgialainen OpenERP SA. 
OpenERP muutettiin nimelle Odoo vuonna 2014, koska tämä avoimen lähdekoodin yritysohjelmisto on kehittynyt paljon enemmän, mitä perinteinen, ERP, jolle vanha nimi ei enää tehnyt oikeutta. Odoo on saanut useita palkintoja mm. Trends Gazelle and BOSSIE  (Best OpenSource Applications).

 

Kokemusta ja pilkettä silmäkulmassa

Meillä on muutama insinööri ja pari ekonomia, joilla kaikilla on suuryritystausta. Taustaan kuuluu mm. Nokiaa, ICL:ää, Fujitsua, Cap Geminiä. Kokemuksesta suuryrityksissä on hyötyä, kun autamme pieniä ja keskisuuria yrityksiä hyödyntämään tietotekniikkaa toimintansa kehittämiseen. Yrittäjyys on kuitenkin meidän juttu ja siksi ymmärrämme hyvin pieniä ja keskisuuria yrityksiä ohjelmistoihin ja liiketoiminnan arjen yhteensovittamiseen  liittyvine haasteineen.