Selainpohjainen Odoo Rent- vuokrausohjelma konevuokraamoitten tarpeisiin

Vuokraa ja varaa netissä.

Jaa

Bonwaren rakentamalla Odoo-Rent-ohjelmalla asiakkaasi voi tehdä vuokrasopimuksen verkossa.  Sinä ja asiakkaasi säästätte aikaa ja vaivaa aamun hektisinä tunteina. Ohjelmisto on edullinen, sillä suurin osa sen sisältämistä ohjelmamoduuleista perustuvat avoimen lähdekoodin ilmaistarjontaan. Ohjelmisto käy ja kukkuu tehokkaasti, sillä se pyörii Linux-palvelimilla, joita käyttävät maailman johtavat organisaatiot. Johtoajatuksenamme on ollut, että verkkosivujen kautta voidaan myydä ja vuokrata tuotteita asiakkaille.  Odoo Rent kattaa kaikki yrityksen toiminnot markkinoinnista taloushallintoon ja kaikki hyvän vuokrausohjelman ominaisuudet yhdellä saumattomasti toimivalla ohjelmistolla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillesi parempaa ja nopeampaa  palvelua.Asiakkaallasi voi olla oma hinnasto. Palveletko jo eestinkielellä tai venäjäksi? Ohjelmalla laaja kielivalikoima.

Osana kansainvälistä Odoota, jolla on yli 2 miljoonaa käyttäjää, Bonware Rent on markkinoitten kattavin ja nopeimmin kehittyvä kokonaisuus konevuokraamoitten ohjelmistotarpeisiin.

Olemme varmoja, että avoimen lähdekoodin ratkaisut ovat tälläkin alalla tulevaisuutta. Sitoutuminen yhteen toimittajaan tai lisensseihin ei ole tätä päivää, kun maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan. Konevuokraamon perustaminen Tampere, Vaasa, Turku, Hämeenlinna, Jyväskylä, Hyvinkää, Mikkeli, Espoo tai Lahti, Vantaa, Joensuu, Kuopio, Oulu tai Lappeenranta , Järvenpää, Nummela, Klaukkala varaukset nettiin! Tuleeko yrityksestäsi uusi Cramo tai Rami?

Opensource legopalikoista vääntämällä

Soita 040-830 7561 ja pyydä esittely!

Mitä odotat järjestelmältä 5-10 vuoden tähtäimellä?

Joitakin avoimen järjestelmän vahvuuksia

Ketteryys ja joustavuus

Ohjelmistoja on nopea lisätä ja laajentaa ominaisuuksia. Päätökset eivät ole sidoksissa moneen eri sopimustahoon.

Nopeus

Laajennokseen tai muutokseen on nopea löytää tekijä, kun koodi on avointa ja ei tarvita tiettyä firmaa.

Edullisuus

Avoin lähdekoodi perustuu yhteistyöhön ja jakamiseen. Sitä kautta ohjelmat ovat yleensä huomattavasti edullisempia.

Mahdollisuus aloittaa pienestä

Voit aloittaa vaikka yhdellä ohjelmalla ja laajentaa nopeasti kun bisnestarpeet muuttuvat.

Turvallisuus

Useampi silmäpari tarkkailee koodin rakentamista ja korjaa virheet sitä mukaa, kun niitä havaitaan.

Tulevaisuus

Internet pyörii avoimen koodin ratkaisuilla: Linux, Apache, MySql...