Suomenkielinen ja nopeasti laajennettava kassaohjelma

Odoo Pos toimii myös offline. Useita kassoja tai toimipaikkoja

Nykyaikainen kassaohjelma palveluna

Odoon selainpohjainen kassaohjelma on lyömätön sovellus tietokoneelle. Voit käyttää sitä erikseen tai luoda siitä pienen yrityksen tietojärjestelmän. Odoon älykäs ja tyylikäs käyttöliittymä palvelee intuitiivisesti ilman suurempia koulutustarpeita. Kassajärjestelmä on ilmainen, mutta palvelusta veloitamme kohtuullisen korvauksen. Käyttökieli taipuu myös englanniksi tai moneksi muuksi.

Mobiilikassa on aina yhtä lähellä asiakasta kuin lähin myyjä. Rahastus onnistuu helposti ja palvelu on erinomaista, kun kaikki kassatoiminnot tuote, asiakas ja varastotietoinen seuraa mukanasi. Yomani ML maksupääte, tablettti  ja valmis mietitty mobilikassa tarjoaa asiakkaalle ja myyjälle hyviä  kokemuksia, aivan kuten myymälässä.

Bonware vuokraa sinulle myös hyvät kassalaitteet, joilla on sopiva hinta. Näyttöpäätteen, viivakoodinlukijan, kuittitulostimen, kassalaatikon. Kaikki toimivat kuin unelma Linux-moottoroituna.

 

Kassa Online tai Offline

Yhteytesi voi pätkiä, mutta Odoo pysyy luotettavana.

Odoo image and text block

Perusta uusia kassoja nopeasti

Selainpohjaisuus ja Internet tarkoittavat sitä, että voit käyttää kassaasi missä ja milloin vain. Olipa tietokoneesi Mac tai Android. Lisäät nopeasti ja edullisesti myös uusia kassoja tai toimipisteitä. Piuhat kiinni ja myymään. Kassaohjelma toimii, vaikka yhteydet menisivät poikki. Kun yhteys palaa, tiedot siirtyvät palvelimelle. 

Odoo ei tarvitse asennuksia laitteille tai tiettyä rautaa toimiakseen. Voit käyttää sitä PC:llä, läppärillä, padeilla tai varta vasten kassoiksi tehdyillä laitteilla. Saat siihen kaikki lisävarusteet, mitä moderni kassa tarvitsee. Maksukorttiin löytyy Verifonen Yomani yhteensopivuus. Muut ratkaisut saat lisätyönä. Erinomainen kassajärjestelmä vaikka ravintolaan. Miten olisi parturi-kampaamo kassana Ipad?


Palvele yksilöllisesti ja pidä asiakkaat tyytyväisinä

Kassaohjelma, joka tunnistaa ja huomioi erilaiset asiakkaat.

Odoo image and text block

Huomioi uskolliset asiakkaasi

Voit rakentaa Odoolla erilaisia tapoja palkita, kiittää ja tunnistaa asiakkaasi ja heidän ostotottumuksensa. Kanta-asiakkaan huomioiminen on nopeaa ja automaattista.

Tarkista takuut, huolehdi palautuksista, valituksista ja tilauspyynnöistä nopeasti ja vaivatta. Bisnesasiakkaasi saavat laskun ja tiedot siirtyvät laskutukseen ja kirjanpitoon saumattomasti ja reaaliajassa.

Palvele asiakkaitasi paremmin

Kun yhdistät kassaohjelmaan varastonhallinnan, pysyt reaaliajassa ajan tasalla tuotteittesi määristä ja saatavuudesta. Voit myös automatisoida ostot ja siirtää tavaroita varastosta toiseen läpinäkyvästi ja nopeasti.


Yhdistä tietoa ilman tuskaa

Yhteensopivat Odoo-yritysohjelmat tekevät bisneksestä nopeamman.

Odoo image and text block

Varaston ja ostojen hallinta

Tapahtuma kassaohjelmassa kirjataan automaattisesti varasto-ohjelmassa ja sen pohjalta osto-ohjelma voi lähettää automaattisen ostotilauksen tai tarjouksen. Kassaohjelman saumaton yhteys muihin Odoo-ohjelmiin tuo huikeita mahdollisuuksia.

Kilpailu on äärimmäisen kovaa, joten järjestys ja ennustaminen pitää olla kunnossa.

Keskitä tieto yhteen järjestelmään

Odoon avulla voit palvella asiakkaitasi monella tavalla: verkossa, myymälässä tai suoramyyntinä esimerkiksi yrityksille. Et tarvitse erillisiä varasto-ohjelmia tai varastoja verkkokaupalle ja myymälälle. Tieto kulkee saumattomasti Odoon eri osien välillä ostoista kirjanpitoon. Odoo-kassaohjelmaa käyttävät niin  yhden henkilön yritykset kuin monikansalliset jätit. Mahdollisuudet ovat laajat.

Tyylikäs

Tarjoa asiakkaillesi moderniin  web-aikakauteen suunniteltu tyylikäs asiointikokemus.

Nopea

Asiakaasi arvostavat, kun voit palvella montaa asiakasta samalla kertaa. Asiakkaat ostavat, kun palvelu pelaa.

Selkeä

Linux, PostreSql ja Odoo tekevät tuotetietojen hakemisen salamannopeaksi.